De la lideri adevarati


Ai sansa de a-ti schimba profesorii cu unii din cei mai de succes profesionisti din mediul de afaceri. Fundatia LEADERS organizeaza o serie de traininguri si sesiuni gratuite cu lideri model avand ca subiecte: Bazele leadershipului, Comunicarea liderului, Managementul timpului, Inteligenta emotionala si Influenta.

Oamenii ce va vor fi profesori sunt Ioana van Staden, Cercetator Brendan O’Brien, CEO Pfizer Romania, Mirela Iordan, HR Manager Pfizer, Bogdan Iftemie, Business Development Manager ACER alaturi de cei mai buni profesionisti din cadrul companiei de consultanta si training Ascendis.

Sunt doar 100 de locuri disponibile, accesul este gratuit, iar sesiunile se vor desfasura in cadrul Universitatii Carol Davila.

Pentru a te inscrie trebuie sa completezi formularul de inregistrare de pe site http://www.leadershipeducation.ro/inscriere.html

Sesiunile se vor desfasura in cursul lunii Mai.

Proiectul este sustinut de catre Pfizer Romania, avand parteneri Facultatea de Farmacie, Ascendis, Benq Romania, Canon, ACER si Medlife. Afla mai multe si pe facebook la http://www.facebook.com/pages/Leadership Education/168635493147849

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s