BizCamp, editia a V- a


Tu cat de sus tintesti? Cum te pregatesti pentru a-ti atinge OBIECTIVELE PROFESIONALE? De cand ai inceput sa CRESTI? Ce MODELE te inspira? Si … Cat ai construit pana acum?

Evenimentul BizCamp, editia a V-a, „Un strop de diversitate pentru dezvoltarea ta profesionala!”, vine in intampinarea incurajarilor initiativelor indraznete si ofera tinerilor oportunitati de dezvoltare profesionala in care se gasesc mereu entuziasti si pasionati.

Evenimentul se va desfasura pe durata a doua zile, 9-10 mai, la Howard Johnson Hotel, sala Platinum si implica, in fiecare dintre cele doua zile, o serie de conferinte, urmata de o sesiune de workshopuri, sustinute, in paralel, de catre companii.

Vrei sa afli ce inseamna Brandingul personal? Curios sa descoperi Antreprenoriatul sau cum sa devii un Leader? Intra pe site  www.bizcamp.ro si inscrie-te la conferinta preferata!

Conferinta 1: Branding-ul personal – un „must” la inceput de cariera!

Conferinta 2: Voluntariatul si internship-ul intr-o companie – pasi pentru traseul tau profesional!

Conferinta 3: O provocare – poti fi antreprenor!

Conferinta 4: Despre lideri si leadership – Descopera ce inseamna sa fii lider!

Sesiunea de workshopuri completeaza viziunea unui invingator prin accesul tinerilor la dezbateri si lucru in echipa in cadrul unor seminarii pregatite de companii precum Accenture, Macromex, Unilever, Lenovo, Exact CC, Thera Group, Zentiva, Coca Cola Hellenic, Danone, ECDL si Snack Attack asigurand totodata imboldul necesar in demersul lor profesional prin exemple reale din mediul business romanesc.

Pentru detalii suplimentare si inscrieri, accesati site-ul http://www.bizcamp.ro sau direct la roxana.aron@inspirebusiness.ro  si telefonic, la 0723.382.161, persoana contact Roxana Aron.

P.S Despre editia trecuta , gasiti detalii AICI

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s