Selectie participanti – Curs gratuit


Federatia ONPHR (Organizatia Nationala a Persoanelor cu Handicap din Romania) va invita sa participati la cursul vocational „Abilitati si tehnici in audiometrie si protezare auditiva” organizat in a doua jumatate a lunii mai 2011.

Acest curs cu caracter gratuit, este organizat in cadrul proiectului HEAR POWER – Leonardo da Vinci „Transfer de Invovatie” – programe de Formare Continua, finantat cu sprijinul Comisiei Europene. Implementat alaturi de parteneri straini (din Austria, Slovenia, Estonia si Turcia), proiectul are drept scop implementarea unui program de training vocational pentru calificarea de „Specialist audiolog”, adaptat cerintelor profesionistilor din tarile partenere in proiect, pentru mai buna satisfacere a nevoilor persoanelor cu deficiente de auz.

Cursul este destinat persoanelor interesate de domeniul audiologiei si protezarii auditive, celor care se afla in cautarea unui loc de munca si celor interactioneaza frecvent cu posesorii sau celor ce au nevoie de aparate auditive.

In cadrul cursului se vor aborda teme precum: principiile anatomice si fiziologice ale functionarii auzului, elementele teoretice si practice ale audiometriei, se vor prezenta tehnologiile de amplificare a sunetului, tipurile de aparate auditive, astfel ca la sfarsitul cursului participantii vor putea depista tipul si gradul deficientelor de auz, orienta persoanele hipoacuzice catre solutii adecvate de protezare si consilia posesorii de aparate auditive in vederea utilizarii si intretinerii acestora.
Locatie curs: Sediul ONPHR din Centrul Comunitar Daniel Vasilescu,  Bd Maresal Averescu, nr 17, (zona Arcul de Triumf)

Date de desfasurare: In zilele de 20, 21, 27 si 28 mai 2011 (vineri -sambata, orele 9-17). O  testare finala va avea loc in data de 4 iunie 2011.

Nota: Asteptam CV-ul persoanelor interesate pana luni, 16 mai 2011 pe adresa de email: vlad.ciobanel@onphr.ro. Relatii suplimentare la telefon  0735. 545. 075.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s