Intra in Arena


Despre Arena Leilor cu siguranta ati auzit..dar despre Arena..Ursilor?

Arena Ursilor este un proiect interesant,  pe care vreau sa il stiti si voi; daca aveti un proiect (in principal in on-line) si cautati finantare, il puteti inscrie la Concursul Arenei, ce va avea loc pe 27 mai, la ARO Palace, Brasov, incepand cu ora 11.00. Evenimentul va fi structurat intr-o sesiune de 3 ore de mentorat, o sectiune de speech-uri si concursul propriu-zis.

Mentorii acestei editii, care ii vor ajuta pe concurenti sa-si pregateasca pitch-ul, dar si sa-si puna la punct planurile de afaceri si strategia vor fi: Ionut Andrei (HyperActive), Ciprian Stavar (Guerilla Marketing), Dragos Roua (Venture Connect), Doru Panaitescu (Marketeer), Gabriel Boaca (Digital4), Adrian Zamfira (Kubu), Ionel Naftanaila (TradeAds), Claudiu Gamulescu (EII).

“Ursii” confirmati pana in prezent vor putea acorda finantari atat de tip seed (10-50.000 euro), cat si de tip venture (peste 100.000 euro): Marius Ghenea (Venture Connect, +200.000 Euro), Vlad Stan (SeedMoney, pana la 100.000 Euro), Peter Barta (Europe Internet Invest, pana la 50.000 Euro), Codrut Precup si Mugur Frunzetti (nume pesonal, pana la 15.000 Euro).

Inscrierea proiectelor in Arena se poate face pana pe 20 mai 2011 pentru a putea fi jurizate si selectate.

La editia din 2010 au concurat 10 proiecte, dintre care trei care au primit ulterior finantari in valoare totala de peste 500.000 Euro. Unul dintre aceste proiecte a fost TJobs, finantat ulterior de VentureConnect.

Detalii

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s