Start-up Your Idea!


Acesta e genul de titlu pe care il agreez cel mai mult ..concis, direct , simplu, iar tema exact pe formatul blogului asa ca dacă ai o idee de start-up, dar fără un plan de afaceri bine conturat, GRASP te provoacă să participi între 17 și 19 februarie 2012 la o nouă ediție Start Up Your Idea.

Alături de  antreprenori de success precum Adrian Amariei, fondator și CEO Axonite, Dan Dimănceascu, Consulul Onorific al României în Boston , Preşedinte şi fondator al companiilor BEH LCC şi BTF SRL și Peter Barta, Director Exectiv, Fundația Post Privatizare vei testa viabilitatea ideii tale și o vei transforma într-un business plan solid.

De-a lungul celor trei zilei, vei dezbate, construi și îți vei vinde conceptul, iar la final vei pleca cu un model de afacere „ready to use”.
Dacă vrei să ii întâlnesti în februarie la Bran (Inn on Balaban), trimite până pe 22 ianuarie 2012, un CV și ideea ta de start-up dezvoltată pe schema din documentul atașat, la adresa office@mygrasp.org .
După terminarea workshop-ului, vei intra în comunitatea Start Up Your Idea. Pe lângă cele două sesiuni anuale de worshopuri, programul presupune întâlniri periodice cu participanţii ediţiilor precedente şi un sistem de mentoring care să-i ajute pe tinerii antreprenori să implementeze idea de start-up.
Încurajăm participarea la eveniment a echipelor de 2, maxim 3 fondatori pe o idee. Participanții cu start-up-uri individuale sunt, de asemenea, eligibili. Numărul total de participanți la workshop este 15.
Taxa de participare la eveniment este de 50 euro (200 RON)/persoană și include masa, cazarea și materialele de training.
GRASP este o rețea deschisă formată din tineri profesioniști, studenți şi organizații partenere care împărtășesc misiunea de a contribui activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătățirea politicilor publice, transfer de cunoștințe și know-how, încurajarea dialogului și dezbaterilor publice și sustinerea antreprenoriatului.
Acest proiect este realizat cu sprijinul Ambasadei S.U.A la Bucureşti, BCR şi a partenerilor Leaders, Educativa, Radio France International (RFI), Radio România Actualităţi, Radio România Internaţional, Adevărul, ŞtiriONG, România Pozitivă, Lume Bună, CSRevolution, Cariere.
Urmărește pe facebook și află ce noi antreprenori de success se alătură Start Up Your Idea!
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s