Anuntul tau

Poți lasa un anunt aici..cu siguranta este cineva interesat de el.

Mulțumesc.

Reclame

13 gânduri despre “Anuntul tau

 1. Firma serioasa din Bucuresti, cumparam fier vechi, acumulatori auto, radiatoare auto, plumb, cupru, alama, aluminiu… etc
  Ne deplasam la domiciliul dumneavoastra in Bucuresti si imprejurimi.
  Dezafectam si dezmembram orice constructie metalica in scopul obtinerii metalelor

  Pentru relatii ne puteti contacta la 0762_884_652

 2. Preluam firme cu datorii doar in Bucuresti, Preluam firme cu datorii mici mari si foarte mari , preiau raspunderea administrativa. Rapid si avantajos! Cesiunea-Transferul se realizeaza prin Registrul Comertului si Notariat Pretul negociabil Tel:0761181842

 3. Participaţi la sondajul nostru privind situaţia antreprenorilor din sectorul IMM şi veţi beneficia gratuit de resursele puse la dispoziţie de Confederaţia Patronatul Român prin proiectul „Universitatea Antreprenorială – Dezvoltarea şi promovarea culturii antreprenoriale în condiţii de criză şi postcriză”!

  Scopul sondajului la care vă invităm să participaţi este de a adapta cât mai bine conţinutul şi metodologia proiectului la nevoile şi intenţiile întreprinzătorilor mici şi mijlocii.
  În acest sens, vă rugăm să completaţi chestionarul ataşat. Completarea chestionarului nu durează mai mult de 10-15 minute. 

  https://www.surveymonkey.com/s/PatronatulRoman

  Proiectul este finanţat din fonduri europene, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, DMI 3.1 – Dezvoltarea culturii antreprenoriale.
  Proiectul are drept obiectiv să ofere întreprinzătorilor mici şi mijlocii sprijin şi asistenţă, oferindu-le un pachet complet de resurse, variate şi utile în condiţiile actuale de criză economico-financiară: 1) cursuri de training şi consultanţă (direct şi online); 2) seturi de instrumente antreprenoriale (manuale, ghiduri how-to, simulatoare, calculatoare, baze de date, statistici, studii, analize, prognoze, legislaţie, comentarii de expert, lucrări fundamentale, modele, template-uri etc.); 3) modele de bune practici antreprenoriale şi manageriale.
  Domeniile vizate în cadrul proiectului sunt: economic, financiar, comercial, management, marketing, comunicare, proiectarea afacerii, accesarea resurselor de finanţare.

  Vă mulţumim şi vă aşteptăm!

  Echipa proiectului „Universitatea Antreprenorială – Dezvoltarea şi promovarea culturii antreprenoriale în condiţii de criză şi postcriză”

 4. GRATUIT!!!Doriti un venit suplimentar care poate depasi lejer salariul dumneavoastra actual de cateva ori? Profitati de ocazie si inregistrati-va in baza de date a SCnet cat mai repid pe http://www.scnetromania.com/contnou .
  Pentru detalii despre aceasta oportunitate unica de a face bani puteti intra pe http://www.wix.com/bustha_rh/scnetromania sau vizualiza
  video-ul pe youtube la http://www.youtube.com/watch?v=-UMc1Be5dEI . NU ratati asa ceva!!! Inregistrarea este ABSOLUT GRATUITA iar dumneavoastra veti castiga bani de fiecare data cand voi sau cei inregistrati de dumneavoastra veti face cumparaturi in orice magazin din ROMANIA afiliat SCNET!!!

  Este Cat se poate de serios , doar intrati pe site si cititi despre ce este vorba . este totul gratuit si nu aveti decat de castigat si sa va faceti viata mai usoara!!!
  Ce ii place unui om sa faca cel mai mult ? Cumparaturi nu? dc sa nu ai parte de cele mai bune reduceri si sa faci si bani din cumparaturile tale si ale prietenilor tai?

 5. Blog cu informatii din mai multe domenii. Printre aceste domenii se numara si informatii legate de optimizare pentru motoarele de cautare SEO, marketingul pentru motoarele de cautare SEM, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s